論文

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  1. 1.生物にみられる電位空間分布の多点同時測定装置の試作, 九州大学工学集報,第58巻,pp.263-269 (昭和60年6月), 林 健司,都甲 潔,山藤 馨

  2. 2.根の成長に関与する表面電位ならびに酵素活性分布, 近畿大学女子短期大学研究紀要 Vol.15 pp.17-26(昭和60年12月), 飯山 悟, 田中千佳子, 都甲 潔, 林 健司, 山藤 馨

  3. 3.Spatio-temporal Organization of Electricity in Biological Growth, Transactions of the IECE of Japan, Vol.E69, pp.485-487 (昭和61年4月) K. Toko, K. Hayashi and K.Yamafuji

  4. 4.Periodic Pattern of Electric Potential in Chara Internodal Cell, Journal of the Physical Society of Japan, Vol.56, No.2, pp.810-820(昭和62年2月), K. Hayashi, T. Fujiyoshi, K. Toko and K. Yamafuji

  5. 5.Relation of Growth Process to Spatial Patterns of Electric Potential and Enzyme Activity in Bean Roots, Biophysical Chemistry, Vol.27, pp.39-58 (昭和62年6月), K. Toko, S. Iiyama, C. Tanaka, K. Hayashi, Ke. Yamafuji and K. Yamafuji

  6. 6.豆幼根における電気的パターンの形成と動的過程, 電子通信学会論文誌, 第J70-A巻, pp.1269-1274 (昭和62年9月), 林 健司,都甲 潔,山藤 馨

  7. 7.Oscillation of Electric Spatial Patterns Emerging from the Homogeneous State in Characean Cells, European Biophysics Journal, Vol.16, pp.11-21 (昭和63年2月), K. Toko, K. Hayashi, T. Yoshida, T. Fujiyoshi and K. Yamafuji

  8. 8.Electric Oscillations in a Lipid-adsorbed Film with a Single Minute Pore, Journal of the Physical Society of Japan, Vol.57, pp.2864-2865 (昭和63年8月), K. Toko, S. Iiyama, K. Hayashi, N. Ozaki and K. Yamafuji

  9. 9.Effect of Anoxia on the Spatial Pattern of Electric Potential Formed along the Root, Annals of Botany, Vol.62, pp.497-507 (昭 和63年10月), T. Yoshida, K. Hayashi, K. Toko and K. Yamafuji

  10. 10.Effect of Taste Substances on Electric Characteristics of a Lipid Cast Membrane with a Single Pore, Sensors and Actuators, Vol.16, pp.25-42 (平成元年1月), K. Hayashi, K. Yamafuji, K. Toko, N. Ozaki and T. Yoshida

  11. 11.Self-organized Electric Structure in Uni- and Multicellular Biological Systems, Synergetics, Vol.43, pp.326-327 (平成元年3月), K. Toko, K. Hayashi, T. Fujiyoshi and K. Yamafuji

  12. 12.Effect of Several Sweet Substances on the Electric Characteristics of a Dioleyl Phosphate-Millipore Membrane, Agricultural and Biological Chemistry, Vol.53, pp.675-681 (平成元 年3月), S. Iiyama, K. Toko, K. Hayashi and K. Yamafuji

  13. 13.Growth and Electric Current Loops in Plants, Biophysical Chemistry, Vol.33, pp.161-176 (平成元年5月), K. Toko, T. Fujiyoshi, C. Tanaka, S. Iiyama, T. Yoshida, K. Hayashi and K. Yamafuji

  14. 14.Effect of Taste Substances on Aperiodic Oscillation of an Electric Potential in a Synthetic Lipid Membrane, Japanese Journal of Applied Physics, Vol.28, pp.1507-1512 (平成元年8月), K. Hayashi, K. Toko and K. Yamafuji

  15. 15.Sensing of "Umami" Taste and Synergistic Effects with Synthetic Lipid Membranes, Sensors and Materials, Vol.1, pp.321-334 (平成 元年12月), K. Hayashi, K. Matsuki, K. Toko, T. Murata, Ke. Yamafuji and K. Yamafuji

  16. 16.合成脂質膜による混合味(酸味と塩味)の識別・定量, 近畿大学九州短 大研究紀要,第19巻,pp.11-18 (平成元年12月), 飯山 悟,都甲 潔,林 健司,山藤 馨

  17. 17.Disappearance of Electric Spatial Pattern in a Bean Root under Circumstances in Nitrogen Gas, Journal of the Physical Society of Japan, Vol.59, pp.370-376 (平成2年1月), K. Toko, T. Yoshida, K. Hayashi, T. Fujiyoshi, M. Souda and K. Yamafuji

  18. 18.Relationship between Growth and Electric Oscillations in Bean Roots, Plant Physiology, Vol.93, pp.532-536 (平成2年4月), M. Souda, K. Toko, K. Hayashi, S. Ezaki, T. Fujiyoshi and K. Yamafuji

  19. 19.Multichannel Taste Sensor Using Lipid Membranes, Sensors and Actuators B, Vol.2, pp.205-213 (平成2年7月), K. Hayashi, T. Yamanaka, K. Toko and K. Yamafuji

  20. 20.生体膜と人工脂質膜による匂いの受容と識別, 九州大学工学集報 第63巻, pp.519-525 (平成2年10月), 宮崎吉雄,飯山 悟,都甲 潔,林 健司,山藤 馨,山藤一雄

  21. 21.人工脂質膜を用いたマルチチャネル味覚センサ, 電子情報通信学会論文 誌 CII,第74巻, pp.434-442 (平成3年5月), 池崎秀和,林 健司,山中章己,立川理江子,都甲 潔,山藤 馨

  22. 22.Electrical Potentials during Gravitropism in Bean Epicotyls, Plant Physiology, Vol.97, pp.193-196 (平成3年12月), K. Imagawa, K. Toko, S. Ezaki, K. Yamafuji and K. Hayashi

  23. 23.Responses of Monolayer Membranes of Thiol-containing Lipids to Odor Substances, Japanese Journal of Applied Physics, Vol.31, pp.1555-1560 (平成4年5月), Y. Miyazaki, K. Hayashi, K. Toko, K. Yamafuji and N. Nakashima

  24. 24.Highly Sensitive Detection of Taste Substances Using Monolayer Lipid Membranes, Sensors and Materials, Vol.4, pp. 21-27 (平成4年 8月), S. Iiyama, Y. Miyazaki, K. Hayashi, K. Toko, K. Yamafuji, H.Ikezaki and K. Sato

  25. 25.Electric Current Precedes Emergence of a Lateral Root in Higher Plant, Plant Physiology, Vol.100, pp.614-619 (平成4年9月), S. Hamada, S. Ezaki, K. Hayashi, K. Toko and K. Yamafuji

  26. 26.Quantification of Sourness and Saltiness Using a Multichannel Sensor with Lipid Membranes, Sensors and Materials, Vol.4, pp. 81-88 (平成4年10月), T. Murata, K. Hayashi, K. Toko, H. Ikezaki, K. Sato, R. Toukubo and K. Yamafuji

  27. 27.自動走査型電極を用いたカルスの形態形成時の電気現象の測定, 九州大学工学集報,第65巻,pp.613-618 (平成4年12月), 久保康裕,都甲 潔,重松英樹,林 健司,山藤 馨

  28. 28.LB法による味覚センサ用膜材料の開発, 計測自動制御学会論文集,第29 巻,pp.1014-1016 (平成5年8月), 秋山秀之,都甲 潔,山藤 馨,林 健司

  29. 29.Quantification of Sourness and Saltiness in Mixed Solution with a Synthetic Lipid Membrane, Life Science Advances - Biophysics, Vol.12, pp.141-147 (平成5年8月), S. Iiyama, K. Toko, K. Hayashi and K. Yamafuji

  30. 30.Multichannel Taste Sensor Using Electric Potential Changes in Lipid Membranes, Biosensors and Bioelectronics, Vol.9, pp.359-364 (平成6年2月), K. Toko, T. Matsuno, K. Yamafuji, K. Hayashi, H. Ikezaki, K. Sato and S. Kawarai

  31. 31.植物の刺激応答を利用した環境ストレスの早期検出, 鹿児島大学工学部 研究報告, Vol.36, pp.59-64(平成6年5月), 林 健司, 浜田和明, 北 佳子

  32. 32.Electric Characteristics of Lipid-Modified Monolayer Membranes for Taste Sensor, Sensors and Actuators B, Vol.23, pp.55-61 (平 成7年5月), K. Hayashi, K. Toko, M. Yamanaka, H. Yoshihara, K. Yamafuji, H. Ikezaki, R. Toukubo and K. Sato

  33. 33.脂質・セルロース膜の味物質応答, 鹿児島大学工学部研究報告, Vol.37, pp.27-33(平成7年5月), 林 健司, 脇田靖浩, 森山和明

  34. 34.Sensing of Chemical Substances Using Light Induced Potential Changes of Organic Membranes, Sensors and Materials, Vol.7, No.3, pp.203-212(平成7年6月), K. Hayashi

  35. 35.グラファイト分散系の非線形電気特性, 鹿児島大学工学部研究報告, Vol.38, pp.57-65(平成8年5月), 林 健司, 大久保 充

  36. 36.Sensing of Organic Substances by Controlling Surface Polarization of Electrodes, 電気学会論文誌, Vol.117-E, No.2, pp.57-65(平成9年 2月), K. Hayashi and K. Moriyama

  37. 37.NIR Spectroscopic Study of the Effect of Taste Substances on Lipids, 九州大学大学院システム情報科学研究科報告, 第4巻, 第1号, pp.37-41(平成11年3月), H. Chibvongodze, T. Matsuno, T. Nagamori, K. Hayashi and K. Toko

  38. 38.味覚センサ用人工脂質膜への味物質吸着機構の解明, 電気学会論文誌, Vol.119-E, pp.374-382(平成11年7月), 林 健司,下田英雄,松藤誠剛,都甲 潔  

  39. 39.Discrimination of D-Amino Acids from L-Amino Acids Using Membrane Impedance Change, IEICE Trans. Electron., Vol.E83-C, No.7, pp.1028-1034(平成12年7月), H. Chibvongodze, K. Hayashi and K. Toko  

  40. 40.Detection of Environmental Hormones with Electrode Polarity Controlling Method, Trans. IEE Japan, Vol.121-E, No.4, pp.214-220 (平成13年4月), K. Hayama, M. Habara, K. Hayashi and K. Toko

  41. 41.Discrimination of D-Amino Acids from L-Amino Acids Using Membrane Potential Change, Sensors and Materials, Vol.13, No.2, pp.99-106 (平成13年6月), H. Chibvongodze, K. Hayashi and K. Toko

  42. 42.Analysis of Taste of Amino Acids Using Surface-Polarity Controlled Sensors, Sensors and Materials, Vol.13, No.3, pp.169-177(平成13年6月), M. J. Ju, K. Hayashi and K. Toko

  43. 43.Comparison of a voltammetric electronic tongue and a lipid membrane taste sensor, Analytica Chimica Acta Vol. 449 pp.59-68 (平成13年8月), Patrik Ivarsson, Yukiko Kikkawa, Fredrik Winquist, Christina Krantz-Rulcker, Nils-Erik Hojer, Kenshi Hayashi, Kioshi Toko and Ingemar Lundstr\"om

  44. 44.Comparison of Taste of Amino Acids and Basic Taste Substances Using Surface-Polarity Controlled Sensor, Res. Rep. ISEE, Kyushu Univ., Vol.6, pp.197-202(平成13年9月), M. J. Ju, K. Hayashi and K. Toko

  45. 45.葉緑体蛍光を用いた植物の状態変化の高感度測定, 電気学会論文誌, Vol.122-C, No.9, pp.1692-1697(平成14年9月), 林 健司,秋吉秀信

  46. 46.表面分極制御型センサを用いた辛味の定量化, 日本味と匂学会誌, Vol.9, No.3(平成14年12月), 周 明鍾,羽山幸介,林 健司,都甲 潔

  47. 47.Fabrication of a Flow Cell for Electrochemical Impedance Measurements, Sensors and Materials, Vol.14, No.8, pp.443-453(平 成14年12月), K. Hayama, H. Tanaka, M.J.Ju, K. Hayashi and K. Toko

  48. 48.Discrimination of Pungent-Tasting Substances Using Surface-Polarity Controlled Sensor with Indirect in Situ Modification, Sensors and Actuators, Vol.B89, pp.150-157(平成15 年3月), M. J. Ju, K. Hayama, K. Hayashi and K. Toko

  49. 49.Peculiar Change in Membrane Potential of Taste Sensor Caused by Umami Substances, Sensors and Actuators, Vol.91-B, pp.191-194(平 成15年9月), S. Iiyama, H. Kuga, S. Ezaki, K. Hayashi and K. Toko

  50. 50.Functionalization of Gold Surfaces Using Benzene-patterned Self-Assembled monolayers for Surface-Polarization Controlling Method, Sensors and Materials, Vol.15, No.8, pp.403-412(平成15年 11月), K. Hayama, K. Hayashi and K. Toko

  51. 51.Odor Sensor with Water Membrane Using Surface Polarity Controlling Method and Analysis of Responses to Partial Structures of Odor Molecules, Sensors and Actuators, B99, pp.315-322(平成16年5月), R. Izumi, K. Hayashi and K. Toko

  52. 52.Detection of Aromatic Nitro Compounds with Electrode Polarization Controlling Sensor, Chemical Sensors, Vol. 20, Supplement B, pp.800-801(平成16年7月), K. Masunaga, K. Hayama, T. Onodera, K. Hayashi, N. Miura, K. Matsumoto and K. Toko

  53. 53.Detection of the Partial Structure of Odor Molecules by Self-Assembled Monolayers and Polarity Control of the Surface, Chemical Sensors, Vol. 20, Supplement B, pp.50-51(平成16年7月) , R. Izumi, K. Hayama, K. Hayashi and K. Toko

  54. 54.Analysis of Adsorbing Molecules on Pt Surface Using Electrochemical Impedance Spectroscopy, IEICE, Vol. E87-C, pp.2087-2092(平成16年12月), K. Hayashi, K. Hayama, K. Masunaga, W. Futagami, S. W. Lee and K. Toko

  55. 55.表面分極制御法による水道水汚染物質の検出, 電気学会論文誌E, Vol.125, No.2, pp.75-80(平成17年2月), 林 健司,田中弘毅,羽山幸介,泉 龍介,都甲 潔

  56. 56.Detection of aromatic nitro compounds with electrode polarization, controlling sensor, Sensors and Actuators B, Vol.108, pp.427-434(平成17年 10月), K. Masunaga, K. Hayama, T. Onodera, K. Hayashi, N. Miura, K. Matsumoto and K. Toko

  57. 57.Design of highly efficient receptor sites by combination of cyclodextrin units and molecular cavity in TiO2 ultrathin layer, Biosens. Bioele, Vol.22, 388-392(平成18年5月), DH. Yang, MJ. Ju, A. Maeda, K. Hayashi, K.Toko, SW. Lee and T. Kunitake

  58. 58.分子情報に基づく匂いのコーディングと匂いの合成, 日本味と匂学会誌 Vol.13, pp.525-528(平成18年7月), 林 健司, 岩浅勇人, 泉 龍介, 岩倉宗弘, 都甲 潔, 楠 淳

  59. 59.人工嗅上皮による匂いの計測, 日本味と匂学会誌, Vol.13, No.3, pp.521-524(平成18年12月), 泉 龍介, 林 健司, 都甲 潔

  60. 60.Detection of Aldehydes Using Silver Mirror Reaction, Sensors and Materials, Vol.18, pp.329-338(平成18年10月), M. Matsufuji, K. Masunaga, K. Hayashi and K. Toko

  61. 61.Anchoring of Cyclodextrin Units On TiO2 Thin Layer For Effective Detection Of Nitro-Aromatics, Chemistry Letters, Vol. 35, No.12, pp.1340-1341 (平成18年11月), D. H. Yang, M. J. Ju, K. Hayashi, K. Toko, S. W. Lee and T. Kunitake

  62. 62.Detection of Aromatic Nitro Compounds Using Preconcentrator And SPR Immunosensor, IEEJ Trans. SM, Vol. 126, No.11, pp.621-626, (平成18年11月), T. Onodera, K. Miyahara, M. Iwakura, K. Hayashi, N. Miura, K. Mmatsumoto and K. Toko

  63. 63.匂いセンサ搭載ロボットの研究・開発, アロマリサーチ, Vol.8, No.4, pp.374-379(平成19年4月), 竹井義法,岩崎幸代,古栄康城,大藪多可志,南戸秀仁,林 健司,高 本陽一,都甲 潔

  64. 64.Landmine detection: Improved binding of 2,4-dinitrotoluene in a c-CD/metal oxide matrix and its sensitive detection via a cyclic surface polarizationimpedance (cSPI) method, Chem. Comm. pp.2630-2632(平成19年6月), MJ. Ju, a DH. Yang, N. Takahara, K. Hayashi, K. Toko, SW. Lee and T. Kunitake

  65. 65.Odor Quantification of Aromatic Alcohols Using Artificial Olfactory Epithelium, Sensors and Materials, Vol.19, pp.299-308 (平成 19年7月), R. Izumi, H. Abe, K. Hayashi and K. Toko

  66. 66.Taste Sensor Chip for Portable Taste Sensor System, Sensors and Materials, Vol.20, No.4, pp.151-160(平成20年10月), S. Etoh, L. Feng, K. Nakashi, K. Hayashi, A. Ishii and K. Toko

  67. 67.Development of sensor surface with recognition of molecular substructure, Sensors and Actuators B, Vol.130, pp.330-337(平成20年 10月), K. Masunaga, S. Michiwaki, R. Izumi, F. Bjoref\"ors, I. Lundstr\"om, K. Hayashi and K. Toko

  68. 68.A novel formation process of polyaniline micro-/nanofiber network on solid substrates, Synthetic Metals, Vol.159, pp.1077-1081(平成21年3月), C. Liu, K. Hayashi and K. Toko

  69. 69.High sensitive detection of sulfuric compounds using electrochemical impedance, IEEJ Trans., Vol.4, pp.372-377(平成21 年4月), A. Yamaguchi, K. Masunaga, K. Hayashi and K. Toko

  70. 70.Fabrication of odor sensor surface recognizeing substructure of odorant, Sensors and Materials, Vol.21, pp.191-199(平成21年7月), Y. Sasaki, K. Hayashi and K. Toko


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プロシーディング

  1. 1.Taste Sensing System Utilizing Dynamic Properties of Phase Transition in Synthesized Lipids, Proceedings of the 4th International Conference on Solid-State Sensors \& Actuators, pp.793-796 (昭和62年6月), K. Toko, K. Hayashi, S. Iiyama and K. Yamafuji

  2. 2.Sensing of Sweet and Umami Substances with Synthetic Lipid Membranes, Technical Digest of the 7th Sensor Symposium, pp.127-130 (昭和63年8月), K. Toko, K. Hayashi, K. Yamafuji and S. Iiyama

  3. 3.合成脂質膜を用いたうま味物質のセンシング, Proceedings of the 22nd Symposium on Taste and Smell, pp.213-216 (昭和63年12月), 都甲 潔,林 健司,松木佳子,村田卓也,山藤圭子,山藤 馨

  4. 4.Multi-channel Taste Sensor with Lipid Membranes, Technical Digest of the 9th Sensor Symposium, pp.193-196 (平成2年5月), K. Toko, T. Yamanaka, K. Hayashi and K. Yamafuji

  5. 5.Multi-channel Taste Sensor Using Lipid Membranes, Proceedings of the 1990 International Congress on Membranes and Membrane Processes, p.211 (平成2年9月), K. Toko, K. Hayashi, T. Yamanaka and K. Yamafuji

  6. 6.Intelligent Multi-channel Taste Sensor with Lipid Membranes, Technical Digest of the 10th Sensor Symposium, pp.173-176 (平成3 年6月), H. Ikezaki, K. Toko, K. Hayashi, R. Toukubo, T. Yamanaka, K. Sato and K. Yamafuji

  7. 7.Entrainment and Aperiodic Oscillations in an Excitable Lipid Membrane, Proceedings of Noise in Physical Systems and 1/f Fluctuations (T. Musha, S. Sato and M. Yamamoto eds.,Ohmsha, Tokyo), pp.629-632 (平成3年11月), K. Toko, T. Matsuno, Y. Saida, K. Hayashi, S. Iiyama and K. Yamafuji

  8. 8.脂質単分子膜を用いた味の識別と定量化, Proceedings of the 25th Symposium on Taste and Smell, pp.161-164 (平成3年12月), 佐藤勝史,池崎秀和,東久保理江子,都甲 潔,林 健司,山藤 馨

  9. 9.Taste Sensor Using Electric Potential Changes in Lipid Membranes, Proceedings of the 2nd World Congress on Biosensors, pp.421-428 (平成4年5月), K. Toko, K. Hayashi, K. Yamafuji and H. Ikezaki

  10. 10.Taste Sensing System with Lipid Membranes, Technical Digest of the 11th Sensor Symposium, pp.221-224 (平成4年5月), H. Ikezaki, K. Toko, K. Hayashi, R. Toukubo, K. Sato and K. Yamafuji

  11. 11.Taste Sensing System and Chaos, Proceedings of the 2nd International Conference on Fuzzy Logic \& Neural Networks, pp.943-946 (平成4年6月), K. Toko, Y. Saida, T. Matuno, K. Hayashi and K. Yamafuji

  12. 12.Chemical Sensing and Response Ability Control Using Photovoltaic Effect of Semiconductor, Technical Digest of the 13th Sensor Symposium, Vol. 13, pp.241-244(平成7年6月), K. Hayashi and K. Moriyama

  13. 13.Sensing of Odor Substances by Controlling Surface Polarization of Semiconductor, Proceedings of the Second Kyushu-Taipei International Congress on Chemical Engineering, Vol.2, pp.340-343 (平成9年1月), K. Hayashi, H. Shimoda and K. Setoguchi

  14. 14.Detecting of Environmental Hormones with Electrode Polarity Controlling Method, Tech. Dig. 17th Sens. Sympo., pp.287-292(平 成12年6月), K. Hayama, M. Habara, K. Hayashi and K. Toko 

  15. 15.Discrimination of D-Amino Acids from L-Amino Acids Using Membrane Characteristics Change, Digest of Technical Papers of Transducers01, pp.398-401(平成13年6月), H. Chibvongodze, K. Hayashi and K. Toko

  16. 16.Chemical Sensor Using Polarity Controlled Fractal Surface, Digest of Technical Papers of Transducers01, pp.1770-1773(平成13年6月) , K. Hayashi, M. J. Ju, K. Hayama and K. Toko 

  17. 17.Discrimination of Taste Substances Using Surface-Polarity Controlled Sensors, Proc. IWIE2002, pp.167-171(平成14年6月), M.J.Ju, K. Hayama, T. Onodera, K. Hayashi and K. Toko

  18. 18.Development of the Odor Sensor Using Percolation Phenomenon, Proc. the 19th Sensor Symp., pp.79-82(平成14年6月), Y. Kugimiya, K. Hayashi and K. Toko

  19. 19.Evaluation of Smell by the Flavor-water Measuring Method, Proceeding of the 20th Sensor Symposium, pp.71-75(平成15年7月) , Y. Kugimiya, Y. Kobayashi, H. Ikezaki, A. Taniguchi, K. Hayashi and K. Toko

  20. 20.Development of the Electrochemical Quantitative and Qualitative Analysis for Adsorbates on Pt Electrodes, Proc. ISEE 2003, pp.416-419(平成15年11月), K. Hayama, K. Hayashi and K. Toko

  21. 21.Evaluation of Smell Pollution by the Flaver-Water Measuring Method, Proc. ISEE 2003, pp.424-427(平成15年11月), Y. Kugimiya, Y. Kobayashi, H. Ikezaki, A. Taniguchi, K. Hayashi and K. Toko

  22. 22.Detection of Odorants Trapped on A Water Membrane Using Surface-Polarity Controlled Sensor, Proc. ISEE 2003, pp.530-533(平成15年11月), R. Izumi, M. Iwakura, K. Hayashi and K. Toko

  23. 23.Evaluation of Smell Pollution by the Flavor-water Measuring Method, Proc. ICEE, Vol.3-1, pp.42-45(平成16年7月), Y. Kugimiya, Y. Kobayashi, H. Ikezaki, A. Taniguchi, K. Hayashi and K. Toko

  24. 24.Gas Sensor Using Percolation Phenomenon of Corbon Nanoparticle Dispersed in Lipids, Eleventh International Symposium on Olfaction and Electronic Nose-ISOEN'05, pp.370-373 (平成17年4月) , K. Hayashi, A. Nagahama and K. Toko

  25. 25.Development of Intergrated Multi-Channel Odor Sensor Recognizing Partial Structures of Odor Molecules Using Surface-Polarization Controlling Method, Eleventh International Symposium on Olfaction and Electronic Nose-ISOEN'05, pp.280-283 (平成17年6月), R. Izumi, S. Etoh, K. Hayashi and K. Toko

  26. 26.Evaluation of the Odor Quality by Substructures of Odor Molecules Using Integrated Multi-Channel Odor Sensor, The 13th International Conference on Solid-State Sensors, Transducers'05, pp.1884-1887 (平成17年6月), R. Izumi, S. Etoh, K, Hayashi and K. Toko

  27. 27.Development of Electrode Polarization Controling Sensor for Aromatic Nitro Compounds, The 13th International Conference on Solid-State Sensors, Transducers'05, pp.1919-1922 (平成17年6月), K. Masunaga, T. Onodera, K. Hayashi and K. Toko

  28. 28.A New Electrochemical Sensor for Heavy-Metal Ions by the Surface-Polarization Controlling Method, The 13th International Conference on Solid-State Sensors, Transducers'05, pp.1876-1879 (平成17年6月), M. J. Ju, K. Hayashi, K. Toko, D. H. Yang, S. W. Lee and T. Kunitake

  29. 29.Development of Nitro-Compounds Sampling System for SPR-based Landmine Detector, Proc. Int. Conf. Ele. Eng. p.F0576(平成17年7 月), T. Onodera and K. Miyahara and M. Iwakura and K. Hayashi and K. Matsumoto and N. Miura and K. Toko

  30. 30.Development of Measuring System for Ethanol Concentration with Lipid/polymer Membranes, Proc. Int. Conf. Ele. Eng., p.F0573 (平 成17年7月), M.Iwakura and H.Ueda and K.Hayashi and Y.Arikawa and J.Toida and K.Toko

  31. 31.Application of Odor Code, 7th Int. Joint Symp. between Chungnam National Univ. and Kyushu Univ. pp.142-145(平成17年9月), K. Hayashi and K. Toko

  32. 32.Integrated Multi-Channel Odor Sensor, 7th Int. Joint Symp. between Chungnam National Univ. and Kyushu Univ. pp.134-137 (平成17年9月), R. Izumi, S. Etoh, K. Hayashi and K. Toko

  33. 33.Development of Odor Code Sensor Surface Recognizing Molecular Substructures of Odorants, Proc. 22nd Sensor Symposium, pp.285-288(平成17年10月), K. Hayashi, P. Ivarsson, S. Michiwaki, K. Masunaga, R. Izumi and K. Toko

  34. 34.Design of highly efficient receptor systems by a combination of cyclodextrins and molecular imprinting in TiO2 ultrathin layers, Proc. 2nd World Congress on Synthetic Receptors(平成17年11月), D.-H. Yang, M.-J. Ju, K. Hayashi, K. Toko, S.-W. Lee, and T. Kunitake

  35. 35.Fabrication of Taste Sensor Chip and Portable Taste Sensor System, Proc. 2006 International Conference on Microtechnologies in Medicine and Biology, pp.TA6-180-183(平成18年5月), S. Etoh, M. Iwakura, K. Nakashi, R. Hattori, K. Hayashi and K.Toko

  36. 36.Detection of Smell Pollution by the Flavor-Water Measuring Method, Proc. Asia-Pacific Conference of Transducers and Micro-Nano Technology-APCOT 2006, 95-CSM-A0208(平成18年6月), Y. Kugimiya, Y. Kobayashi, Y. Naito, H. Ikezaki, A. Taniguchi, K. Hayashi and K. Toko

  37. 37.Development of Artificial Olfactory Epithelium, Proc. Asia-Pacific Conference of Transducers and Micro-Nano Technology-APCOT 2006, 95-CSM-A0262(平成18年6月), R. Izumi, S. Etoh, K. Hayashi and K. Toko

  38. 38.Development of Sensor Surface for Recognition of Molecular Substructures, Tech. Digest 11th International Meeting on Chemical Sensors, TO3.3.3\#228(平成18年7月), K. Masunaga, S. Michiwaki, R. Izumi, P. Ivarsson, F. Bj\"orefors, I. Lundstr\"om, K. Hayashi and K. Toko

  39. 39.A Nanowire Sensor for Aromatic Nitro Compounds Using Charge Transfer Interaction, The 14th International Conference on Solid-State Sensors, Actuators and Microsystems, Transducers \& Eurosensors '07, pp.1413-1414 (平成19年6月), K. Masunaga, M. Sato, K. Hayashi and K. Toko

  40. 40.Nanowire Sensor for Volatile Organic Compounds by Formation of Charge Transfer Complex, Technical digest of the IEEE Sensor 2007 Conference, pp.632-635 (平成19年11月), K. Masunaga, M. Sato, K. Hayashi and K. Toko

  41. 41.Detection of odor molecules using Low-dimension electrical conductor, Proc. 24th Sensor Symposium, pp.461-464 (平成19年10月) , M. Sato, K. Masunaga, K. Hayashi and K. Toko

  42. 42.Detection of odor molecule fingerprint using crossed-wire junction, IMCS2008-CBST124 4pages (平成20年7月) K. Hayashi, M. Sato, K. Masunaga and K. Toko

  43. 43.Development of odor code sensor recognizing substructure of odor molecules, Proceedings of 25th sensor symposium, pp.607-610(平 成20年10月), K. Hayashi

  44. 44.Gas sensing character of polyaniline with micro/nano-fiber network structure, AIP conference proceedings, Proc. 13th ISOEN, pp.357-360 (平成21年4月), C. Liu, K. Hayashi and K. Toko

  45. 45.Odor synthesis using odor code based on molecular informatics, Proceedings of 26th sensor symposium, pp.75-80 (平成21年10月), K. Hayashi

  46. 46.Gas Sensor Based on Nanostructured Conducting Polymer, Proceedings of 26th sensor symposium, pp.360-363 (平成21年10月), C. Liu, K. Yamakawa, K. Hayashi and K. Toko


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